Zaštita privatnosti Globaltel Aplikacije

Zaštita privatnosti Globaltel Aplikacije


Da biste mogli da ostvarite pravo na kupovinu proizvoda kroz našu aplikaciju, neophodno je da se registrujete ostavljajući osnovne podatke koji su nam neophodni.


Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost podataka svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.


Kako biste se prijavili na naš servis tražimo vam određene podatke, a u svakom trenutku korisnik može da promeni podešavanja za podatke koje je podelio sa Globaltel/om. Između ostalog tu je pristup Galeriji (zbog slanja slika i videa), kameri (zbog slanja slika u realnom vremenu), imeniku (zbog kopiranja kontakata u imenik aplikacije), lokaciji (zbog slanja lokacije drugim korisnicima), omogućavanje push notifikacija (odobrenje da se mogu slati push notifikacije) i slično.


Zaštita podataka postoji i mi se obavezujemo da sve podatke čuvamo i ne delimo sa trećom stranom. Međutim, ne obavezujemo se da ćemo moći da zaštitimo privatnost podataka koje je korisnik ostavio na platformama ili aplikacijama kojima ne upravlja Globaltel. Na primer, ukoliko je korisnik sa našim brojem telefona otvorio WhatsApp nalog i u nekom trenutku odlučio da ne želi više da obnavlja mesečnu pretplatu na naš broj sa kojim se registrovao na datu platformu, on će izgubiti pravo pristupa ovoj platformi zajedno sa gubitkom broja. Samim tim sve lične podatke, koje je korisnik na WhatsApp-u ostavio, mi ne možemo naknadno obrisati ili njima pristupiti.


Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kom trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje zaštite privatnosti.


Globaltel čuva sve podatke koje korisnici ostave putem web formulara u skladu sa važećim zakonskim propisima. Svi prikupljeni podaci se koriste isključivo radi izvršavanja upita i porudžbina koje ste ostavili na našim stranicama. Vremenski period tokom kog se čuvaju podaci je određen na vreme potrebno za ostvarenje svrhe prikupljanja podataka.


Globaltel podržava „Online” plaćanje putem WsPay™ platforme, koji predstavlja sertifikovan sistem autorizacije platnih kartica u realnom vremenu. Sigurnost podataka prilikom plaćanja garantuje iPay platforma i podaci o platnoj kartici niti u jednom trenutku nisu dostupni globaltel.rs prodajnom mestu. Ceo sistem je organizovan u cilju maksimalne zaštite vaših poverljivih podataka i predstavlja standard za plaćanje preko interneta širom sveta. Vašu porudžbinu možete platiti i kuriru prilikom dostave na odabranu adresu.


Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Globaltel se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici.Vaš GLOBALTEL