Roming tarife

Uspostava veze

Cena uspostave veze za pozive iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Albanije ka mrežama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Albaniji iznosi 0 dinara.

Cena uspostave veze za ostale odlazne pozive iznosi 9,90 din.

Obračunski interval

Obračunski interval za odlazne pozive iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Albanije ka mrežama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Albaniji je 1s + 1s. Obračunski interval za sve ostale odlazne pozive je 60s + 60s.

Obračunski interval za dolazne pozive u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Albaniji je 1s + 1s. Obračunski interval za sve ostale dolazne pozive je 60s + 60s.

Zemlja Odlazni poziv din/min Dolazni poziv din/min SMS

*Zapadni Balkan

Cena odlaznog poziva iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Albanije ka mrežama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Albaniji iznosi 9.9 RSD/min (ili 1 minut iz paketa ako korisnik poseduje paket za pozive u Srbiji) + 7.0 RSD/min.

Cena SMS poruke iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Albanije ka mrežama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji i Albaniji iznosi 4.9 RSD(ili 1 SMS iz paketa ako korisnik poseduje paket za SMS u Srbiji) + 2.8 RSD.