POLITIKA PRIVATNOSTI

Zaštita privatnosti podataka.

Da biste mogli da ostvarite pravo na kupovinu proizvoda kroz našu aplikaciju, neophodno je da se registrujete ostavljajući osnovne podatke koji su nam neophodni, te da bismo bili u mogućnosti da Vas informišemo o svim značajnim aktivnostima koje sprovodimo u cilju omogućavanja jednostavnije, sigurnije, brže i udobnije kupovine.

Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost podataka svih naših korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kom trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje Politike zaštite privatnosti.


Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Globaltel se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici.