GLOBALTEL APLIKACIJA

Ukoliko želiš da imaš telefon koji briše granice, uz Globaltel SIM karticu preuzmi i Globaltel aplikaciju. Uživaj u svemu na jednom mestu:

VIŠE BROJEVA U JEDNOM TELEFONU

Ako si jedan od onih korisnika koji nosi više mobilnih telefona, Globaltel aplikacija je idealno rešenje za tebe. Prebaci jedan od svojih brojeva u našu mrežu i imaćeš sve brojeve u istom telefonu. Ovde vidi kako. Ono što je najvažnije, za svaki svoj broj u svakom trenutku možeš da odabereš status dostupan, nedostupan ili zauzet.

Ako imaš jedan telefon i želiš još dodatnih brojeva koristi Globaltel aplikaciju i dobićeš dodatni Globaltel broj besplatno, koji možeš koristiti apsolutno isto kao i svaki drugi mobilni broj.

Ako želiš da imaš inostrani broj na svom telefonu, koristi Globaltel aplikaciju, jer ti ona pruža mogućnost da kupiš inostrani broj iz više od 40 zemalja.

Globaltel aplikacija ti nudi veću privatnost jer ti ona pruža mnogo mogućnosti za koje nisi ni slutio da su moguće.


ŽIVIŠ U INOSTRANSTVU, A ŽELIŠ DA SE OSEĆAŠ KAO KOD KUĆE - KORISTI GLOBALTEL

Za sve vas koji živite u inostranstvu, Globaltel aplikacija je idealno rešenje, da se osećate kao da ste kod kuće.

Instaliraj aplikaciju i dobićeš besplatan Globaltel mobilni broj koji ima sve identicne karakteristike kao i svaki drugi mobilni broj.

Od sada možeš da primaš pozive dok boraviš u inostranstvu bez brige o ceni prijema poziva. Poziv će stići na tvoju Globaltel aplikaciju, koja koristi tvoj lokalni internet (internet koji imaš preko lokalne SIM kartice koju koristiš za vreme boravka u inostranstvu). Na taj način svi koji te pozivaju iz Srbije plaćaju cenu lokalnog poziva, dok ti, koji si u romingu, taj dolazni poziv plaćaš po ceni interneta preko lokalne SIM kartice koju koristiš svakodnevno u svom telefonu.


TELEVIZIJA U TVOM DŽEPU

Koliko puta ti se desilo da želiš da gledaš finale nekog sporskog događaja, a da nisi u mogućnosti, jer u tom trenutku nisi kod kuće ili si na putu u inostranstvu.

Instaliraj Globaltel aplikaciju i imaćeš više od 40 kanala koje možeš slobodno gledati kao da si kod kuće. Ovde vidi kako. Takođe, sliku sa telefona možes povezati sa televizorom i imati identičan ugođaj kao da si kod kuće.


UVEK TRANSPARENTAN

Da li znaš koliko te poziv košta? Koliko puta ti se dogodilo da budeš iznenađen cenom poziva prema nekoj destinaciji, a da se tome nisi nadao?

Koristi Globaltel aplikaciju i u realnom vremenu vidi cenu poziva prema destinaciji koju pozivaš. Transparetnost je nešto na šta nisi navikao, a Globaltel aplikacija ti upravo to pruža.

Pored transparentnosti, Globaltel aplikacija ti, takođe, pruža niske cene za pozive prema inostranstvu. Pozivaj 199 operatera u 67 zemalja po cenama nižim od 10 RSD/min.